Οι καλύτεροι επαγγελματίες στο… τιμόνι σου!

Πρώτη φορά συγκεντρώνονται κάτω από μία «ομπρέλα» οι πιο ψαγμένοι κι αξιόπιστοι επαγγελματίες στο τρίπτυχο: αυτοκίνητο-μοτοσικλέτα-ποδήλατο. Μαζί, στην ίδια ιστοσελίδα! Για να μην τους ψάχνεις, αλλά να τους βρίσκεις!

Θες εξειδικευμένους επαγγελματίες για να κάνεις σωστά τη δουλειά σου; Να βάψεις τις ζάντες σου, να «ντύσεις» το μηχανάκι, να κάνεις το ποδήλατό σου… αγνώριστο; Μήπως ψάχνεις για τις πιο συμφέρουσες προσφορές κι εκπτώσεις για το όχημά σου; Αλλά ακόμη κι αν θες η επιχείρηση να έρθει σε σένα με βάση το σημείο όπου βρίσκεσαι και όχι να πρέπει να τρέχεις για να εξυπηρετηθείς, κι αυτό γίνεται εύκολα, με ένα κλικ.

Δες όλες τις καταχωρημένες επιχειρήσεις οργανωμένες σε διακριτές κατηγορίες, ώστε να βρίσκεις γρήγορα, εύχρηστα και στοχευμένα αυτό που ψάχνεις, εκεί που είσαι! Μπορείς να ψάξεις βάσει περιοχής, κατηγορίας ειδικότητας και επωνυμίας. Κάθε βασική και premium καρτέλα σου παρουσιάζει ρεαλιστικά και πολύ πρακτικά την εκάστοτε επιχείρηση, σαν να είσαι μέσα στο κατάστημα ή το συνεργείο. Σου δείχνουμε: Φωτογραφίες από το εσωτερικό κι εξωτερικό, διεύθυνση και στοιχεία επικοινωνίας, σύνδεση με social media κι επιμέρους ιστοσελίδα, ακριβή χάρτη, τις υπηρεσίες που παρέχονται και τις μάρκες που περιλαμβάνονται, το ωράριο λειτουργίας και τον τρόπο πληρωμής.

Τι κερδίζεις

Χρόνο! Δεν χρειάζεται να πας αλλού. Σε μία ιστοσελίδα βρίσκεις συγκεντρωμένους τους καλύτερους για το αυτοκίνητο, τη μοτοσικλέτα και το ποδήλατο, που θα σε εξυπηρετήσουν άμεσα, αξιόπιστα και ποιοτικά. Οι πληροφορίες που σου παρέχουμε είναι έγκυρες, διασταυρώνονται τακτικά και οι προβαλλόμενες επιχειρήσεις εμπλουτίζονται συνεχώς σε αριθμό κι εξειδίκευση. Ακόμη κι αν ψάχνεις κάτι πολύ εξειδικευμένο σε απομακρυσμένο σημείο, θα το βρεις σε εμάς!

Χρήμα! Με την εγγραφή σου στο newsletter μας λαμβάνεις δυνατές προσφορές κι εκπτώσεις όλο το χρόνο, σε όλη την Ελλάδα.

Για να είσαι ψαγμένος και να έχεις άποψη!