Οι καλύτεροι επαγγελματίες στο… τιμόνι σου!

Πρώτη φορά συγκεντρώνονται κάτω από μία «ομπρέλα» οι πιο εξειδικευμένοι κι αξιόπιστοι επαγγελματίες για το αυτοκίνητο, τη μοτοσικλέτα ή το ποδήλατο! Για να μην τους ψάχνεις, αλλά να τους βρίσκεις!

Θες εξειδικευμένους επαγγελματίες για να κάνεις σωστά τη δουλειά σου; Να βάψεις τις ζάντες σου, να «ντύσεις» το μηχανάκι, να κάνεις το ποδήλατό σου… αγνώριστο; Μήπως ψάχνεις για τις πιο συμφέρουσες προσφορές κι εκπτώσεις για το όχημά σου;

Δες όλες τις καταχωρημένες επιχειρήσεις οργανωμένες σε διακριτές κατηγορίες, ώστε να βρίσκεις γρήγορα, εύχρηστα και στοχευμένα αυτό που ψάχνεις, εκεί που είσαι! Μπορείς να ψάξεις βάσει περιοχής, κατηγορίας ειδικότητας και επωνυμίας. Κάθε βασική και premium καρτέλα σού παρουσιάζει ρεαλιστικά και πολύ πρακτικά την εκάστοτε επιχείρηση, σαν να είσαι μέσα στο κατάστημα ή το συνεργείο.

Σου παρέχουμε:

  • Φωτογραφίες από την επιχείρηση
  • διεύθυνση και στοιχεία επικοινωνίας
  • δυνατότητα σύνδεσης με social media κι επιμέρους ιστοσελίδες
  • ακριβή τοποθεσία
  • ωράριο λειτουργίας
  • τρόπους πληρωμής

Κερδίζεις:

Χρόνο! Δε χρειάζεται να πας αλλού. Σε μία ιστοσελίδα βρίσκεις συγκεντρωμένους τους καλύτερους επαγγελματίες για το αυτοκίνητο, τη μοτοσικλέτα και το ποδήλατο, που θα σε εξυπηρετήσουν άμεσα, αξιόπιστα και ποιοτικά. Οι προβαλλόμενες πληροφορίες είναι έγκυρες και ενημερώνονται συνεχώς. Ακόμη κι αν ψάχνεις κάτι πολύ εξειδικευμένο σε απομακρυσμένο σημείο, θα το βρεις σε εμάς!

Χρήμα! Με την εγγραφή σου στο newsletter μας, λαμβάνεις τις πιο δυνατές προσφορές κι εκπτώσεις όλο το χρόνο, σε ολόκληρη την Ελλάδα.

Όλα αυτά, μέσω της ιστοσελίδας και εν κινήσει μέσω της εφαρμογής μας.

Για να είσαι ψαγμένος και να έχεις άποψη!