Βρες αυτό που ψάχνεις, εκεί που είσαι!

Έμεινες; Ψάχνεις τα καλύτερα ανταλλακτικά, λάστιχα κι αξεσουάρ; Αρκεί να είσαι συνδεδεμένος στο Ίντερνετ, μπες στην εφαρμογή μας και βρες το κοντινότερο συνεργείο και κατάστημα με είδη κι υπηρεσίες αυτοκινήτου, μηχανής ή ποδηλάτου. Όλα έγκυρα, με αναλυτικό χάρτη και συντεταγμένες. Και όλα βάσει της τοποθεσίας σου!

Κατέβασε την Android εφαρμογή μας μέσω google play (και σύντομα Apple Store). Σε οδηγούμε στην πόρτα όποιας επιχείρησης σχετικής με το αυτοκίνητο, τη μηχανή ή το ποδήλατο ψάχνεις. Μπορείς να αναζητήσεις με επωνυμία, είδος επιχείρησης ή νομό κι ο ενημερωμένος χάρτης μας θα σε καθοδηγήσει με μηδενική απόκλιση!

Τι κερδίζεις

Η εφαρμογή (app) λειτουργεί σαν gps, εφόσον έχεις Ίντερνετ, σου δείχνει τις επιχειρήσεις που υπάρχουν γύρω σου και σε καθοδηγεί με ακρίβεια στην πόρτα τους. Online ή offline -εφόσον έχεις ήδη επισκεφτεί την επιχείρηση που σε ενδιαφέρει- σου δείχνει τα στοιχεία επικοινωνίας της αλλά και αναλυτικό προφίλ. Η εφαρμογή είναι απολύτως δωρεάν κι εμπλουτίζεται συνεχώς με νέες επιχειρήσεις, οι οποίες επιλέγονται με γνώμονα την ποιότητα, υπευθυνότητα κι αξιοπιστία των υπηρεσιών τους.

Για να μη χάνεσαι ποτέ!