Είμαστε όλοι Οδηγοί!

Συχνά ή μονίμως καθ’οδόν, με την υπαρκτή ανάγκη για γρήγορη, ασφαλή κι έγκυρη εύρεση του κοντινότερου αλλά καλύτερου, προς την τοποθεσία μας, συνεργείου και καταστήματος με είδη κι υπηρεσίες για το αυτοκίνητο, τη μοτοσικλέτα και το ποδήλατο. Όλα αυτά, μέσω της ιστοσελίδας και εν κινήσει μέσω της αξιόπιστης εφαρμογής μας.

Κανείς δεν θέλει να είναι εκτεθειμένος όταν ταξιδεύει στην περιφέρεια ή κατά τις καθημερινές του διαδρομές σε κεντρικά σημεία ή -πόσο μάλλον- απομακρυσμένα!

Τώρα, κάθε οδηγός έχει στη διάθεσή του χρήσιμες πληροφορίες, φωτογραφίες και στοιχεία επικοινωνίας για κάθε επιχείρηση που αναζητά και καλύπτει το τρίπτυχο: αυτοκίνητο-μοτοσικλέτα-ποδήλατο. Ο χάρτης που λειτουργεί σαν gps, στην εφαρμογή μας, σε φέρνει μπροστά στην πόρτα του συνεργείου ή καταστήματος με μηδενική απόκλιση.

Η αρθρογραφία μας φιλοξενεί ιστορίες, συμβουλές και τεχνικά θέματα από τους ειδικούς, ενώ το newsletter μας φέρνει τακτικά στην αλληλογραφία σου εκπτώσεις και προσφορές από τις προβαλλόμενες επιχειρήσεις.

Βρες αυτό που ψάχνεις, εκεί που είσαι!