Κάνε κάθε Έλληνα οδηγό, υποψήφιο πελάτη σου!

Σε συνδέουμε με πραγματικούς υποψήφιους πελάτες από ολόκληρη την Ελλάδα, προβάλλουμε ολοκληρωμένα την επιχείρησή σου στο χαμηλότερο δυνατό κόστος μέσω της ιστοσελίδας και της εφαρμογής μας και σε διαφημίζουμε στο social media δίκτυό μας. Δίχως εσύ να προβείς σε οποιαδήποτε κίνηση ή τρέξιμο.

Ακόμη κι αν η επιχείρησή σου βρίσκεται σε απομακρυσμένο ή δύσβατο σημείο, σε βάζουμε στο χάρτη και φέρνουμε μπροστά στην πόρτα σου υποψήφιους πελάτες που είτε ζουν στην περιοχή σου είτε είναι περαστικοί, αλλά χρειάζονται τις υπηρεσίες σου.

Τι κερδίζεις

Οργανώνουμε εύχρηστα κι ελκυστικά την καρτέλα της εταιρείας σου, η οποία περιλαμβάνει χρηστικές πληροφορίες, φωτογραφίες και λινκ προς την επιχείρησή σου, καθιστώντας την όλη προβολή αποτελεσματική κι αποδοτική. Η αρθρογραφία που φιλοξενούμε στην ιστοσελίδα μας με τεχνικά θέματα και συμβουλές από εσάς, τους ίδιους τους επαγγελματίες, προσδίδει κύρος και προστιθέμενη αξία στο προφίλ της εταιρείας σου. Η δε εφαρμογή μας, η οποία μπαίνει στο χέρι κάθε Έλληνα οδηγού, σου χαρίζει ακόμη πιο δυνατή φωνή και παρουσία, ανοίγοντας την εταιρεία σου προς ένα κοινό προς το οποίο προηγουμένως δεν είχες πρόσβαση. Τέλος, οι προσφορές κι εκπτώσεις που φτάνουν μέσω του newsletter μας στοχευμένα στους χρήστες, ενισχύουν την πελατεία σου, αφού οι ίδιοι οι υποψήφιοι πελάτες σου έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για να λαμβάνουν το ενημερωτικό email.

Όπου κι αν βρίσκεσαι, έχεις πελατεία!