Κάνε κάθε Έλληνα οδηγό, υποψήφιο πελάτη σου!

Προβάλλουμε ολοκληρωμένα την επιχείρησή σου μέσω της ιστοσελίδας, της εφαρμογής και των social media μας, στο χαμηλότερο δυνατό κόστος και σε συνδέουμε με υποψήφιους πελάτες από όλη την Ελλάδα!

Ακόμη κι αν η επιχείρησή σου βρίσκεται σε απομακρυσμένο ή δύσβατο σημείο, οδηγούμε μπροστά στην πόρτα σου πελάτες που είτε ζουν στην περιοχή σου είτε είναι περαστικοί, αλλά χρειάζονται τις υπηρεσίες σου.

Τι κερδίζεις:

  • Οργανώνουμε εύχρηστα κι ελκυστικά το προφίλ της εταιρείας σου, το οποίο περιλαμβάνει χρηστικές πληροφορίες, φωτογραφίες και λινκ προς την επιχείρησή σου, καθιστώντας την όλη προβολή αποτελεσματική κι αποδοτική.
  • Προσδίδουμε κύρος και προστιθέμενη αξία στο προφίλ της εταιρείας σου μέσω της αρθρογραφίας που φιλοξενούμε στην ιστοσελίδα μας με τεχνικά θέματα και συμβουλές από εσένα τον επαγγελματία.
  • Ενισχύουμε την πελατεία σου μέσω της προώθησης των προσφορών και των εκπτώσεων που παρέχεις, σε στοχευμένο κοινό που έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον για να λαμβάνει ενημερωτικό email.
  • Σου χαρίζουμε ακόμη πιο δυνατή φωνή και παρουσία μέσω της εφαρμογής μας, προβάλλοντας την εταιρεία σου σε ένα νέο «τεχνολογικά καταρτισμένο» κοινό.

Όπου κι αν βρίσκεσαι, έχεις πελατεία!

Αν θέλεις να μάθεις περισσότερα για τον τρόπο καταχώρησης της εταιρίας σου, απλά επικοινώνησε μαζί μας!

Συμφωνώ με τους Όρους - Προϋποθέσεις και την Πολιτική Απορρήτου του Roadhelp.gr